SOLEDAD AZNAR öppnade StaDemonia Tattoo Barcelona tillsammans med Sara Swanson 2005, sedan 2017 i Stockholm. Ursprungligen från Buenos Aires, Argentina. Hen tycker bäst om att tatuera old school, blackwork och ornamental tatuering. Vill du veta mer eller ha en tatuering av Soledad, skriv till solcreative.saa@gmail.com!

SARA SWANSON öppnade StaDemonia Tattoo Barcelona tillsammans med Soledad Aznar 2005, sedan 2017 i Stockholm. Hon tycker bäst om att tatuera oldschool och blackwork. Driver projektet Queer Konst på StaDemonia och initierade första Queer Art Fest Stockholm 2019. Vill du veta mer eller ha en tatuering av Sara skriv till sara@stademonia.com!

ALEX CFOURPO tatuerare hos oss på heltid sedan slutet av 2019, men en artist ni sett då och då på StaDemonia Tattoo sedan starten i Stockholm! Den fokuserar främst på blackwork tatuering med organiska, ornamentala och naturmotiv, med mycket detalj och fokus på hög precision. Vill du ha en tatuering av Alex skriv direkt till alexcfourpo@gmail.com!

LEÓN HALLDÉN tatuerare hos oss på StaDemonia Tattoo Stockholm sedan flytten till Slipgatan 9 i slutet av 2020. Hen tycker om att tatuera växter, djur, mytologiska varelser i blackwork, dotwork, detaljerade tatueringar. Vill du ha en tatuering av León skriv direkt till Leon.hallden@gmail.com!

JAZZ SARGENT AZNAR arbetar som lärling hos oss på StaDemonia Tattoo Stockholm. Kom ihåg att tatuera sig med en lärling kostar mindre pengar, men att det är just en lärling som lär sig med allt vad det innebär! Vill du  ha en tatuering av Jazz, skriv direkt till hen genom instagram @kushytattoos!