Queer Konst/ Berto Lee!

Hjärtligt välkomna på nästa vernissage i serien Queer Konst på StaDemonia Tattoo Stockholm 20/1 kl 18-21; fotografier av Berto Lee! Förutom konst bjuder vi på fint häng och lite gott, ses snart! Utställningen kan ses till slutet av februari.
———-
Berto Lee är en bildkonstnär som ägnar fritiden åt att fota queer närmiljö genom intima möten, nära inpå kroppsliga landskap och vardag där känslan står i fokus framför det visuella. I sitt bildspråk vill Berto utmana åskådaren genom värme, kyla, glädje, vemod, sexlust och avsmak där gränserna mellan individens verklighet och fantasi flyter samman.
De sista 12 åren har han studerat, bott och arbetat i olika delar av världen där han också samlat ihop ett stort arkiv av porträtt, fotojournalistik och dokumentärfoto. Under sin fotografiska utbildning på Fridhems folkhögskola valde han att utföra sin praktik hos fotograf Fredrik Altinell i Berlin.
Berto Lee är en svensk bildkonstnär född i Chile. Att få ta del av andra människors liv och utveckling har alltid varit av stor vikt där kultur och empati möts i konst.
——————
Tillgänglighet: Vi har tre trappsteg ner till lokalen med ramp tillgänglig och ett trappsteg upp till WC.
+Info sara@stademonia.com / 08-7556655
————-
Med stöd från Stockholms Stad, i samarbete med ABF Stockholm