Rudy Loewe på Queer Tattoo Expo!

Rudy Loewe is an artist visualising black histories and social politics through painting, drawing and text. They are currently undertaking a practice-based PhD critiquing Britain’s role in suppressing Caribbean Black Power movements during the 1960s and 70s. 

Rudy will expose their art with live painting at Queer Art Expo.

Foto of Rudy: Lo River Lööf
Foto of Art: Benjamin Deakin

StaDemonia bjuder in till Sveriges första Queera tatueringsexpo! Lördag 13/5 fylls Blivande vid Frihamnen i Stockholm av tatuering, performance, konst, socialt cafe/bar! För uppdateringar av program se vår hemsida, insta eller faceb. En del tatuerare kommer att ta förbokningar, andra enbart dropin på plats -kontakta tatueraren du är intresserad av direkt om du har frågor!
Queer Tattoo Expo är gratis att besöka dagtid kl 13-18. Från kl 18-02 är inträde 150 kr. Info om biljettförsäljning kommer!
Vi letar just nu efter volontärer! Om du är intresserad eller vill veta mer, skriv till oss på queertattooexposthlm@gmail.com!