Isaac Flores på Queer Tattoo Expo!

When one comes across a self-portrait of Isaac Flores — something that’s not likely, since he prefers to photograph others rather than himself — it looks as if he could be at any big party in an emerging city in Eastern Europe. But no: The truth is that he lives and works in warm Barcelona.

Among his most recognizable photos are those that aren’t commonly seen in a travel brochure, but are commonly seen in the city: Barcelona’s queer community. They remind us why Barcelona was, for years, known as a city that was exciting, forbidden, and even a bit dangerous.StaDemonia bjuder in till Sveriges första Queera tatueringsexpo! Lördag 13/5 fylls Blivande vid Frihamnen i Stockholm av tatuering, performance, konst, socialt cafe/bar! För uppdateringar av program se vår hemsida, insta eller faceb. En del tatuerare kommer att ta förbokningar, andra enbart dropin på plats -kontakta tatueraren du är intresserad av direkt om du har frågor!
Queer Tattoo Expo är gratis att besöka dagtid kl 13-18. Från kl 18-02 är inträde 150 kr. Info om biljettförsäljning kommer!
Vi letar just nu efter volontärer! Om du är intresserad eller vill veta mer, skriv till oss på queertattooexposthlm@gmail.com!