Queer Konst/ Jag Vill Också Ba Göra Nåt Fint av Jon Ely Xiuming Aagaard Gao!

Välkomna på vernissage av nästa utställning i serien Queer Konst på StaDemonia! 6/3 kl 18-21 på StaDemonia Tattoo Stockholm! Finns hos oss tills vi kan organisera nästa utställning (när vi kan vara mer än 6 personer på studion utan risk)!
——————
Välkomna att kliva in i hjärnan av nån som är trött och som också ba vill göra nåt fint. Hjärnan av en romantisk relationsanarkist, obekväm konststudent, nästan utbränd aktivist, nån som är emotionellt investerad i det mesta.

Till alla som jag älskar, det här är för er, det här är för oss. När allt vi vill är att också ba göra nåt fint.
—————–
Jon Ely Xiuming Aagaard Gao

Tillgänglighet: Vi har fyra trappsteg till lokalen med ramp tillgänglig, endast en liten toalett.
+Info sara@stademonia.com / 08-7556655