Queer Konst / Jafar the Stuperstar!

Hjärtligt välkomna till nästa vernissage i serien Queer Konst på StaDemonia, 5/5 kl 18-21!
——
Den svensk-iranska dragartisten Jafar The Superstar arbetar med subversiv queer komedi, kulturpolitisk satir och vass humor för att granska och parodisera kapitaliskt självförverkligande, kändisdyrkan och hypersexualisering. I utställningen The Enchanted Corner, som även är titeln på ett av deras senaste verk, presenterar Jafar The Superstar en samling videoverk hen har producerat genom åren på StaDemonia Tattoo. En blandning av The Sims kreationer, slapstick tarotläsning, gen z meditationer och campiga guldkorn från dragtrion Al Jizz Queera.
 
 
—————
Tillgänglighet: Vi har tre trappsteg ner till lokalen med ramp tillgänglig och ett trappsteg upp till WC.
+Info sara@stademonia.com / 08-7556655
————-
Med stöd från Stockholms Stad, i samarbete med ABF Stockholm.