Flamenco Queer på Queer Tattoo Expo!

Flamenco Queer” was born in October 2019 as a result of the work of London-born guitarist Jero Férec and dancer Rubén Heras from Badalona. Rubén and Jero explore traditional flamenco using identity and inclusion as their starting point. Inspired by the confluence of queer and minority communities with flamenco and drag that took place in the ”Raval” and ”Poble-Sec” districts of Barcelona in the early 1900’s ”Flamenco Queer” offers a dynamic and aesthetically unique show experience, highlighting the importance of intersectional representation both on and off-stage, giving visibility to the presence and contributions of queer artists in both historical and contemporary flamenco culture.

Foto 1+2: @abrahamsaraya, Foto 3: @curlishanworb, Foto 4: @gabsaway

StaDemonia bjuder in till Sveriges första Queera tatueringsexpo! Lördag 13/5 fylls Blivande vid Frihamnen i Stockholm av tatuering, performance, konst, socialt cafe/bar! För uppdateringar av program se vår hemsida, insta eller faceb. En del tatuerare kommer att ta förbokningar, andra enbart dropin på plats -kontakta tatueraren du är intresserad av direkt om du har frågor!
Queer Tattoo Expo är gratis att besöka dagtid kl 13-18. Från kl 18-02 är inträde 150 kr. Info om biljettförsäljning kommer!
Vi letar just nu efter volontärer! Om du är intresserad eller vill veta mer, skriv till oss på queertattooexposthlm@gmail.com!