QUEER KONST/ FE.MALE.TOTALE.ANIMALE av Stina Barbrosdotter på StaDemonia Tattoo Stockholm!

Välkomna på 3e delen av Queer Konst på StaDemonia Tattoo Stockholm! På internationella kvinnodagen, den 8 mars inviger vi Stina Barbrosdotter arga vackra utställning FE.MALE.TOTALE.ANIMALE. Välkomen att njuta av målningar och keramik! Passa på att lära känna Stina Barbrosdotter och genom den här invigningen hylla allas våra kamper! Stina Barbrosdotter är morsa, medsyster och målare. Hon skapar för sin egen skull, för att hon behöver det, för att hon behöver utlopp för och forma tankar, ventilera, laborera, meditera. Utan krav på att prestera. FE.MALE.TOTALE.ANIMALE är ett virrvarr av normkritiska funderingar, djur, förebilder och systerskap i olika former; på tavlor, prints, krukor och koppar.
För mer info om Stina Barbrosdotter:
@art_by_s.barbrosdotter!

Evenemang Facebook
+info och frågor om tillgänglighet sara@stademonia.com / 08-7556655