OldSchool Tatuering av Medusa av Soledad AznarTatuering av en OldSchool geopard av Soledad AznarTatuering av en hammarhaj i OldSchool stil av Soledad AznarTatuering av en fågel fenix i japansk stil av Soledad AznarTatuering av en sierska i oldschool stil av Soledad Aznar
Tatuering av en nattfjäril i old school stil gjord av Soledad AznarTatuering av ett hjärta med hav, skepp och måne inuti. Gjord av Soledad Aznar.Tatuering av skepp i old schoolstil av Soledad AznarTatuering av råtta i oldschool stil av Soledad AznarTatuering av Divine i oldschool stil av Soledad Aznar
Tatuering av en tiger i japansk stil av Soledad Aznar.Tatuering av en haj i oldschool stil av Soledad Aznar.Tatuering av ros i oldschool stil av Soledad Aznar.Tatuering av mandala i oldschool stil av Soledad Aznar.Tatuering av chihuahua i oldschool stil av Soledad aznar.
Tatuering av Moby Dick i oldschool stil av Soledad AznarTatuering av hand med kaffekopp i oldschool stil av Soledad AznarTatuering av hand som håller hjärta i oldschool stil av Soledad Aznar.Tatuering av en arg katt i oldschool stil av Soledad Aznar.Tatuering av fågel fenix i oldschool stil av Soledad Aznar.
Tatuering av roder med fyr och hav innuti i oldschool stil av Soledad Aznar.Tatuering av pinup i oldschool stil av Soledad Aznar.Tatuering av svart panter i oldschool stil av Soledad Aznar.StaDemonia Tattoo Stockholm Barcelona Tatuering oldschool fyr på lotusblommaTatuering av knuten näve ur rosor i oldschool stil av Soledad Aznar. StaDemonia Tattoo Stockholm Barcelona Knapp för att gå tillbaks.

StaDemonia Tattoo Stockholm

++Queer Konst och Vegan tatueringsstudio på Kungsholmen++

+++Queer Safespace and vegan tattoos by Soledad and Sara+++

Celsiusgatan 2, 11230 Stockholm ++ sara@stademonia.com ++ Tel.08-7556655

StaDemonia Tattoo Stockholm Barcelona Knapp till Soledads tatueringar i färg. StaDemonia Tattoo Stockholm Barcelona Knapp till Soledads svarta tatueringar. Tatuering av hjärta med hav, skepp och måne innuti i oldschool stil av Soledad Aznar. Tatuering av hjärta med hav, skepp och måne innuti i oldschool stil av Soledad Aznar. Tatuering av hjärta med hav, skepp och måne innuti i oldschool stil av Soledad Aznar. Tatuering av hjärta med hav, skepp och måne innuti i oldschool stil av Soledad Aznar. Tatuering av hjärta med hav, skepp och måne innuti i oldschool stil av Soledad Aznar. Tatuering av hjärta med hav, skepp och måne innuti i oldschool stil av Soledad Aznar. Tatuering av hjärta med hav, skepp och måne innuti i oldschool stil av Soledad Aznar. Tatuering av hjärta med hav, skepp och måne innuti i oldschool stil av Soledad Aznar. Tatuering av hjärta med hav, skepp och måne innuti i oldschool stil av Soledad Aznar. Tatuering av hjärta med hav, skepp och måne innuti i oldschool stil av Soledad Aznar. Tatuering av hjärta med hav, skepp och måne innuti i oldschool stil av Soledad Aznar. Tatuering av hjärta med hav, skepp och måne innuti i oldschool stil av Soledad Aznar. Tatuering av hjärta med hav, skepp och måne innuti i oldschool stil av Soledad Aznar. Tatuering av Moby Dick i oldschool stil av Soledad Aznar. Tatuering av sierska i oldschoolstil av Soledad Aznar. Tatuering i färg av geopard i oldschoolstil av Soledad Aznar. Tatuering av Medusa i oldschoolstil av Soledad Aznar. Tatuering av hjärta med hav, skepp och måne innuti i oldschool stil av Soledad Aznar. Tatuering av råtta i oldschool stil av Soledad Aznar. Tatuering av nattfjäril i oldschool stil av Soledad Aznar. StaDemonia Tattoo Stockhom Barcelona Knapp med monsterhand för att gå bakåt.