StaDemonia Tattoo Stockholm Knapp till Saras tatueringar.
Tatuering porträtt av chihuahua i oldschool stil av Sara Swanson.Tatuering av snökula med rådjur och fladdermusben av Sara Swanson.Tatuering av hand med färgfilmsprojektor tatuerad av Sara Swanson.Tatuering av röd ros i oldschool stil av Sara Swanson.Tatuering av bläckfisk med ufo i oldschool stil av Sara Swanson.
Tatuering av mikrofon med rosor och svalor i oldschool stil av Sara Swanson.Tatuering av skelett miss universum i oldschool stil av Sara Swanson.Tatuering av my little pony med synligt skelett av Sara Swanson.Tatuering av demon med horn i blackwork stil av Sara Swanson.Tatuering av delad avokado med ögon och hjärformad kärna av Sara Swanson.
Tatuering av chihuahua med skeppsmössa i oldscool stil av Sara Swanson.Tatuering av ankare i oldschool stil av Sara Swanson.Tatuering av kaffekopp med fladdermus i dotwork stil av sara Swanson.Tatuering av kabbeleka med kranium i oldschool stil av Sara Swanson.Tatuering av hoppande tiger i oldschool stil av Sara Swanson.
Tatuering av ornamental påfågelsfjäder av Sara Swanson.Tatuering av dödskalle med rockabillyfrisyr i mexikansk oldschool stil av Sara Swanson.Tatuering av svala i oldschool stil av Sara Sawnson.Tatuering av måne i mehndistil av Sara Swanson.Tatueirng av brinnande kyrka med grimm av Sara Swanson.
Tatuering av kamera med svala i oldschool stil av Sara Swanson.Tatuering av blandband med drake och feminint ben i oldschool stil av Sara Swanson.Tatuering av cupcake som kräks regnbåge med texten Bring it out.Tatuering av blå hoppande tiger i oldschool stil av Sara Swanson.Tatuering av blommig kaffekopp med spökrök av Sara Swanson.

StaDemonia Tattoo Stockholm

++Queer Konst och Vegan tatueringsstudio på Kungsholmen++

+++Queer Safespace and Vegan tattoos by Soledad and Sara+++

Celsiusgatan 2, 11230 Stockholm ++ sara@stademonia.com ++ Tel.08-7556655

StaDemonia Tattoo Stockholm Barcelona Knapp till Saras Tatueringar. Tatuering porträtt av chihuahua i oldschool stil av Soledad Aznar. Tatuering porträtt av chihuahua i oldschool stil av Soledad Aznar. Tatuering av demon i blackwork stil av Sara Swanson. Tatuering av snökula med rådjur och fladdermusfot i oldschool stil av Sara Swanson. Tatuering av svala i oldschool stil av Sara Swanson. Tatuering porträtt av chihuahua i oldschool stil av Soledad Aznar. Tatuering av demon i blackwork stil av Sara Swanson. Tatuering av snökula med rådjur och fladdermusfot i oldschool stil av Sara Swanson. Tatuering av svala i oldschool stil av Sara Swanson. Tatuering av snökula med rådjur och fladdermusfot i oldschool stil av Sara Swanson. Tatuering av svala i oldschool stil av Sara Swanson. Tatuering av hand med färgfilmsprojektor tatuerad i oldschool stil av Sara Swanson. Tatuering porträtt av chihuahua i oldschool stil av Soledad Aznar. Tatuering av demon i blackwork stil av Sara Swanson. Tatuering av snökula med rådjur och fladdermusfot i oldschool stil av Sara Swanson. Tatuering av svala i oldschool stil av Sara Swanson. Tatuering av cupcake som kräks regnbåge med texten Bring it all out av Sara Swanson. Tatuering av blå hoppande tiger i oldschool stil av Sara Swanson. Tatuering av kaffekopp med fladdermus i dotwork stil av Sara Swanson. StaDemonia Tattoo Stockholm Barcelona Knapp med monsterhand för att gå tillbaks