StaDemonia Tattoo Stockholm Barcelona Knapp till nyheter om tatuering och gästartister. StaDemonia Tattoo Stockholm Barcelona Knapp med monsterhand för att gå tillbaks.
Illustrationer för tatuering av pion, fjärilar, ett lodjur och ett slags djävulsansikte i ett hjärta.

TATTOO FLASH DAY på StaDemonia Tattoo 26/10!

Den 26e oktober har Alex Cfourpo, Soledad Aznar och Bahía Luz sina Tattoo Flash redo för er! Är du nyfiken? Kom och titta och prata med oss! Älskar du något? Under hela dagen kommer det tatueras så mycket vi orkar!
Håll utkik i Facebookevenemang för lediga motiv! Info och bokningar sara@stademonia.com!

Evenemang Facebook!
+Info sara@stademonia.com
Frågor om tillgänglighet sara@stademonia.com/08-7556655Pirater med bar överkropp, tatueringar och skrift på huden. Text: Program QueerMove 2018.

QUEER TATTOO/ StaDemonia Tattoo på QueerMove 13/10!

SÖDERTÄLJE/STOCKHOLM: StaDemonia Tattoo Stockholm öppnar en PopUp studio på QueerMove, Södertälje Konsthall! Välkomna 13/10 att njuta av kultur, se film och bli tatuerade av Sara Swanson, Soledad Aznar och Bahicho! Håll utkik i Facebookevenemang för lediga motiv! Info och bokningar sara@stademonia.com!

Evenemang Facebook!
+Info sara@stademonia.com
Frågor om tillgänglighet sara@stademonia.com/08-7556655Illustration av ett troll med ekorre och mus i det långa håret, lutandes över ett träbord med saker hen samlat på sig; grenar, piska, orm, dildo, snäcka, glasburkar. Över huvudet texten Amatörmässigt! Dålig Kvalitet! Osmakligt! Motbjudande! Äckligt! Billigt!

QUEER KONST/ Hanna Gustavsson på StaDemonia Tattoo Stockholm!
Invigning 5/10 kl 18-21!

STOCKHOLM: Som del av serien Queer Konst presenterar StaDemonia en utställning av Hanna Gustavson! Välkomna att fira invigningen 5/10 kl 18-21! StaDemonia Tattoo Stockholm, Celsiusgatan 2, Kungsholmen.
"Sömnlös i Söderort på vandring genom mörkret med fladdermöss, stentroll och snäckdjur." Ett urval av teckningar från de senaste 2 åren.
Hanna Gustavsson är serietecknare och illustratör bosatt i Högdalen. Tecknar på sin tredje serieroman och försörjer sig som boendestödjare.
För mer info om Hanna Gustavsson: hannagustavsson.com!
Evenemang Facebook
+info sara@stademonia.com


Frågor om tillgänglighet sara@stademonia.com/08-7556655Illustration av ett troll med ekorre och mus i håret, lutandes över ett träbord med saker hen samlat på sig; grenar, piska, orm, dildo, snäcka, glasburkar. Över huvudet texten Amatörmässigt! Dålig Kvalitet! Osmakligt! Motbjudande! Äckligt! Billigt!

QUEER TATTOO/ Kai Knowfolly gästtatuerar på StaDemonia Tattoo Stockholm!
10-12/12!

STOCKHOLM: Kai Knowfolly kommer och tatuerar på StaDemonia Tattoo Stockholm! Håll utkik i Facebookevenemang för lediga motiv! För mer info om Kai: @knowfolly.

Info och bokningar knowfolly@gmail.com!

Evenemang Facebook!
+Info sara@stademonia.com


Frågor om tillgänglighet sara@stademonia.com/08-7556655Affish med Peaches i profil och Christeene i helbild med latexdräkt

QUEER TATTOO/ Kaija Papu gästtatuerar på StaDemonia Tattoo Stockholm!
2-4/10!

STOCKHOLM: Kaija Papu kommer tillbaks och tatuerar på StaDemonia Tattoo Stockholm! Håll utkik i Facebookevenemang för lediga motiv! För mer info om Kaija: @kaija_papu.

Info och bokningar kaija@kaijapapu.com!

Evenemang Facebook!
+Info sara@stademonia.com
Frågor om tillgänglighet sara@stademonia.com/08-7556655Affish med Peaches i profil och Christeene i helbild med latexdräkt

QUEER TATTOO/ StaDemonia Queer Tattoo på CinemaQueer!
29+30/9!

STOCKHOLM: StaDemonia Tattoo Stockholm öppnar för andra året i rad upp en PopUp studio på CinemaQueer! Välkomna 29+30/9 att se film och bli tatuerade av Sara Swanson och Soledad Aznar! I år har CinemaQueer tema Viva Mexico!, Latinamerica och mycket mer! Håll utkik i Facebookevenemang för lediga motiv! Info och bokningar sara@stademonia.com!

Evenemang Facebook!
+Info sara@stademonia.com
Frågor om tillgänglighet sara@stademonia.com/08-7556655Affish med Peaches i profil och Christeene i helbild med latexdräkt

QUEER TATTOO/ SofLu gästtatuerar på StaDemonia Tattoo Stockholm!
25-27/9!

STOCKHOLM: SofLu kommer tillbaks och tatuerar på StaDemonia Tattoo Stockholm! Håll utkik i Facebookevenemang för lediga motiv! För mer info om SofLu: @soflutatto.

Info och bokningar soflutattoo@gmail.com!

Evenemang Facebook!
+Info sara@stademonia.com
Frågor om tillgänglighet sara@stademonia.com/08-7556655Affish med Peaches i profil och Christeene i helbild med latexdräkt

QUEER TATTOO/ StaDemonia Queer Tattoo på Stockholm Fringe!
Slaktkyrkan 12+14/9!

STOCKHOLM: Välkomna till StaDemonia Queer Tattoo på Stockholm Fringe! Den 12:e + 14:e september kl 18-23 smäller vi upp en ministudio på Slaktkyrkan i Stockholm! För att så många som möjligt ska kunna tatuera sig kommer vi att lägga upp lediga motiv i evenemanget på Faceook, Två magiska dagar är inte lång tid så hör av er i tid! Det kan eventuellt även finnas tid att rita upp nya motiv (skriv i tid!), men troligen inte för walkins. För mer information och bokningar sara@stademonia.com eller direkt med varje artist (se evenemang)!

Evenemang Facebook!
+Info sara@stademonia.com


Frågor om tillgänglighet sara@stademonia.com/08-7556655Tatueringsmotiv kopp med kaktus och regnbågskaffe. Under text Silence is death.

QUEER TATTOO/ Inbjudna tatueringsartister och specialmotiv under Stockholm Pride på StaDemonia Tattoo Stockholm!

STOCKHOLM: Under Stockholm Pride bjuder vi in Tere Falomir och Bahicho att gästtatuera hos oss på StaDemonia Tattoo Stockholm! Massor med fina motiv finns att välja på och för den som gör ett tydligt queert motiv blir det lite extrapris! För info och bokningar, skriv till sara@stademonia.com, eller direkt till Tere Falomir t.f.tattooing@gmail.com och Bahicho bahiadiaz@gmail.com!

Evenemang Facebook!

+Info sara@stademonia.com


Frågor om tillgänglighet sara@stademonia.com/08-7556655

Maskulin person med skjorta, fluga och väst som kammar sig.

QUEER CUT/ Montse Rat och PeluQueer på StaDemonia Tattoo Stockholm!

STOCKHOLM: Under Stockholm Pride kommer Montse Rat från PeluQueer, Barcelona, och gästar oss med sin PopUp barberarstation på StaDemonia Tattoo Stockholm 30/7-3/8!

Under fem dagar skapar Montse Rat queer maskulinitet och magi! Kort hår kommer att klippas för 150 kr och en gratis workshop hålls för intresserade!

Bokningar för att klippas kan tas från och med nu! Workshopen hålls fredag 3/8 kl 13-17 på StaDemonia Tattoo Stockholm, är gratis men hålls för endast sex personer, så anmäla sig är nödvändigt! Ingen förkunskap behövs, men intresse för att klippa kort hår - deltagarna kommer att med Montses hjälp klippa varandra.
Evenemang Facebook!

+Info sara@stademonia.com


Frågor om tillgänglighet sara@stademonia.com/08-7556655

Tatuering med kvinna med kranium på huvudet, i underkläder och blommor slingrandes omkring sig.

QUEER TATTOO/ Bahicho på StaDemonia Tattoo Stockholm!

STOCKHOLM: Från 5e juli tatuerar Bahicho hos oss på StaDemonia Tattoo Stockholm. Varje torsdag, fredag samt efter överenskommelse kan du komma för konsultation eller tatuering!

Mer om Bahicho!

+Info sara@stademonia.com

Ilustration av person med långt hår i form av natthimmel och text som säger I am the night sky.

QUEER KONST/ Rudy Loewe på StaDemonia Tattoo Stockholm!

I AM THE NIGHT SKY

STOCKHOLM: Den 27e juli inviger vi Rudy Loewes utställning "I Am The Night Sky"! Rudy Loewe är bildkonstnär från London, verksam i Stockholm. Hens arbete utforskar ämnen som genus, sexualitet, ras och mental hälsa genom berättande. Kom och träffa Rudy och fira invigningen på StaDemonia Tattoo Stockholm, Celsiusgatan 2 (Kungsholmen), den 27/7 kl 18-21! Utställningen finns att se hos oss till 28/9.
Mer om Rudy!

Facebookevent!

+Info sara@stademonia.com

Tatuering i oldschool stil av kvinna med fjäril istället för ögon.

Pablo Casal en StaDemonia Tattoo Barcelona!

BARCELONA: Pablo Casal estara tatuando con nosotrxs en StaDemonia Tattoo Barcelona todo julio y agosto! Pasate a ver su flash o para halbar sobre tu idea!
Para ver tatuajes: Pablo Casal!

+Info bruno@stademonia.com

Tatuering i oldshcool stil av en groda som står på händer med bastkjol.

Chiara Hyde en StaDemonia Tattoo Barcelona!

BARCELONA: Felices de anunciar que Chiara Hyde se queda con nosotrxs en StaDemonia Tatto Barcelona! Para tatuajes chiquitos o grandes, bienvenxs a consultar!
Para ver tatuajes y flash: Chiara Hyde!

+Info bruno@stademonia.com

Illustration av glatt kattdjur med text StaDemonia Tattoo Stockholm.

StaDemonia Tattoo Stockholm fyller 1 år!!
Välkomna att fira med oss 8/6 kl 18-21!


STOCKHOLM: Vi fyller ett år i Stockholm och vill fira det med er!! Ett år av mer än vi kunnat hoppas på, ett år av hårt arbete och mycket skoj; av tatuering, queer konst, inbjudna tatueringsartister.
Den 8/6 kl 18-21 luftar vi våra egna demoner och inviger en StaDemonia konstutställning (Soledad Aznar och Sara Swanson)!
Också: Vegan picapica, DJ Dgeral (BOi BOi CLuB) och Queer Videokonst av Marit Östberg!

Mer info: sara@stademonia.com!

Till Facebookevenemang!


Illustration av varg med många bröst som sprutar mjölk av Jess Dibruja.

Queer Konst+Gästartist/ SEWING TATTOO av Jessica Espinoza DIBRUJA på StaDemonia Tattoo Stockholm!
Invigning 19/5 kl 18-21!


STOCKHOLM: Varmt välkomna på vernissage av utställningen SEWING TATTOO av Jessica Espinoza DIBRUJA!Jessica finns på plats och kommer dessutom att gästtatuera hos oss 19-23/5!
SEWING TATTOO är Jessica Espinoza DIBRUJA (Santiago de Chile / Barcelona); Sammanlänkar nålar, bläck, papper, olika smärtor/njutningar, teckningar som textiler, textiler som teckningar. Jessica Espinoza DIBRUJA bearbetar teman som psykiska transitioner, mutationer, melankolier, varierande sexualiteter genom feministisk dekoloniserande lins, berättat genom teckningar för tatuering (redan gjorda och att göras). Skörden som ställs ut är från 2011-2018.

Mer info och bokningar: sara@stademonia.com!

Till Facebookevenemang!


Tattoo Flash av ornamentalt lejon med blommor av Soledad Aznar.
Tattoo Flash med Stockholmsmotiv av Alex Cfourpo. Stomatolskylten, knuten pistol, kaffekokare.

Stockholm Kulturnatt på StaDemonia Tattoo Stockholm!


På Stockholm Kulturnatt 21/4 kl 16-24 är ni välkomna att se Stina Barbrosdotters fina utställning FE.MALE.TOTALE.ANIMALE; Ett virrvarr av normkritiska funderingar, djur, förebilder och systerskap i olika former; på tavlor, prints, krukor och koppar.
Dessutom förbereder Soledad Aznar och Alex Cfourpo Special Flash tema Stockholm för den som vill ha en alldeles egen kärleksförklaring till Stockholm på huden!

Mer info och bokningar: sara@stademonia.com!

Till Facebookevenemang!

Maskulint porträtt av Montse Rat som kammar sig, inför PeluQueer under Transfest.Queer Cut på StaDemonia Tattoo Stockholm/Montse Rat från PeluQueer Barcelona!

Som del av Trans Fest Stockholm Community & Culture Festival kommer Montse Rat från PeluQueer, Barcelona, och gästar oss med sin PopUp barberarstation på StaDemonia Tattoo Stockholm 4-8/4!
Under fyra dagar skapar Montse Rat queer maskulinitet och magi! Kort hår kommer att klippas för 150 kr, gratis workshop hålls för intresserade och utställningen Barber Fetisch Queer Shop av fotografen Andres Avila kommer att hänga på väggarna!
Bokningar för att klippas tas redan nu! Workshopen hålls lördag 7/4 kl 14-18 på StaDemonia Tattoo Stockholm, är gratis men hålls för endast sex personer, så anmäla sig är nödvändigt! Ingen förkunskap behövs, men intresse för att klippa kort hår - deltagarna kommer att med Montses hjälp klippa varandra.
Mer info och bokningar: sara@stademonia.com!

Till Facebookevenemang!


Porträtt i färg av Grace Jones som röker av Stina Barbrosdotter.

Queer Konst/ FE.MALE.TOTALE.ANIMALE av Stina Barbrosdotter på StaDemonia Tattoo Stockholm!

Invigning 8/3 kl 18-21!

Välkomna på 3e delen av Queer Konst på StaDemonia Tattoo Stockholm! På internationella kvinnodagen, den 8 mars inviger vi Stina Barbrorsdotter arga vackra utställning FE.MALE.TOTALE.ANIMALE.
Läs mer...!

Tattoo Flash av Alex Cfourpo med teme feminism. Hand som håller kniv med text Furious Femmes, blommor med texten Feminist Killjoy.

Queer Tattoo/ Alex Cfourpo gästartist på StaDemonia Tattoo Stockholm

Den 8e mars kl 10.30-18 kommer Alex Cfourpo till StaDemonia Tattoo Stockholm med 8e Mars Special Flash! För mer info och bokingar skriv till sara@stademonia.com!
För mer info om Alex!


On the 8th of March we will have Alex Cfourpo working with us with Special Flash! For info and bookings sara@stademonia.com!
To see more from Alex!

+Info sara@stademonia.com

Tatuering av många linjer som bilder armband av Sof Lu.

Queer Tattoo/ Sof Lu gästartist på StaDemonia Tattoo Stockholm

Nu rullar vi igång en serie inbjudna queera gästartister! Först av alla välkomnar vi Sof Lu! Mellan 22-24 februari tatuerar Sof Lu på StaDemonia Tattoo Stockholm, skriv och boka!
För mer info om Sof Lu!


We are now starting a series of queer invited artists at StaDemonia Tattoo Stockholm! First out we have Sof Lu tattooing with us 22-24 of February!
To see tattoos by Sof Lu!

+Info sara@stademonia.com

Illustration av tre kvinnor som kramas och texten LESBOT ett lesbiskt seriekvinnofest av Bianca Casco.

Queer Konst/ LESBOT av Bianca Casco på StaDemonia Tattoo Stockholm!

Invigning 12/1 kl 18-21!

Varmt välkomna på invigning av konstutställning och release av Bianca Cascos fanzine LESBOT, samt högläsning ur ett nyöversatt lesbiskt manifest från Latinamerika.

LESBOT är ett lesbiskt seriekvinnofest, inspirerat av bla Latinamerikas feministiska rörelse "Ni una menos". Casco tar genom teman som politisk lesbiskhet, självkärlek och lesbisk vänskap upp vad lesbiskhet är och kan vara.

Bianca Casco (Bianco) är svensk-honduransk konstnär, illustratör och serietecknare från Göteborg som för nuvarande studerar på normkritisk serietecknarutbildning i Stockholm.

Fredag 12/1 kl 18-21 på StaDemonia Tattoo Stockholm, Celsiusgatan 2 (T-bana Fridhemsplan el Rådhuset).

Evenemang Facebook

+Info sara@stademonia.com

Bokomslag av I slutet av regnbågen och porträtt av Bitte Andersson.

Queer Konst/ Bitte Andersson på StaDemonia Tattoo Stockholm!

I slutet av regnbågen, invigning 17/11 18-21!

Välkommen på högläsning ur Bitte Anderssons aktuella serieromanen I slutet av regnbågen! Dessutom boksignering, utställning och mingel! Utställningen finns att se fram till 10/12.

"När 76-åriga Marjas lägenhet måste röksaneras flyttar hon motvilligt in på HBTQ-seniorboendet Plejaderna. Den påflugna grannen Millan hälsar välkommen med sherry och drar snart in Marja i sitt kompisgäng på boendet."

I slutet av regnbågen är lika mycket en romantisk komedi som en serieroman om sorg, kärlek, goda grannar och att våga återvända till livet efter en depression. Det är också en specifik skildring av queert garderobsliv och vikten av att finna sitt sammanhang. I slutet av regnbågen är fiktion, men innehåller också glimtar av HBTQ-historia inspirerad av intervjuer med äldre HBTQ-personer.

Bitte Andersson är serietecknare, filmregissör och före detta bokhandlare, född 1981 och uppvuxen i Stjärnhov. I slutet av regnbågen är hennes debutroman. Hon har tidigare regisserad den lesbiska actionkomedimusikalen Dyke Hard och startat den feministiska bokhandeln Hallongrottan i Hornstull.

Foto: Johanna Arnström
Evenemang Facebook

+Info sara@stademonia.com

Tattoo Flash som hänger på vit vägg av Uve the Kid och Ironna von Dusk.

Queer Konst på StaDemonia Tattoo Stockholm

Nu sätter vi igång att planera för konstutställningar på StaDemonia Tattoo Stockholm! Är du konstnär eller har tips om någon vi borde kontakta, skriv! Vi är företrädelsevis intresserade av queera artister, men nyfikna på mycket! Har du t.ex. ett feministiskt, antirasistiskt eller djurrättsprojekt kan det också vara intressant!


We are now looking for artists to expose at StaDemonia Tattoo Stockholm! Preferably queer artists and work but feminist, antiracist or animal rights projects could be of interest. Are you looking for a place to expose your art, or do you know about someone we should contact, please write!

+Info sara@stademonia.com

Tattoo Flash av hjärta med skrattande dödskalle inuti av Soledad Aznar.

Tatuering oktober och Dia de los Muertos

Under hela oktober kör vi specialpris på dödskallar och skelett! Lördag den 4e november gör vi Dia de los Muertos dropin!


During October we prepare Skull and Skeletton Tattoo Flash. Saturday 4th of November we have Dia de los Muertos dropin, welcome!

+Info sara@stademonia.com

Tattoo Flash från filmen But Im a Cheerleader av Sara Swanson.

CinemaQueer Tatueringar på StaDemonia Tattoo Stockholm!

CinemaQueer närmar sig och vi vässar våra pennor! Under
hela CinemaQueer veckan 25-29/9 kl 10.30-18 har vi specialflash på tema Queer Film på StaDemonia Tattoo Stockholm!! Vilken är din favoritfilm, roll, stjärna, objekt, subjekt, ord, bild? Vad skulle du vilja ha som tatuering?
Under lördag-söndag 30/9-1/10 hittar ni oss på Teater Lederman (kom förbi studion innan du som behöver ngt uppritat)!

During CinemaQueer we will have Queer Cinema Tattoo Flash! Who or what would you like to put on your skin forever? We will have special offer here in the studio at Kungsholmen during 25-29/9 10.30-18 hs and at Teater Lederman 30/9-1/10 12-20 hs!

+Info sara@stademonia.com

Tattoo Flash av fladdermus med tatuerade händer som bildar tringel med texten Some men have vagina Get used to it.

StaDemonia Tattoo Stockholm efterlyser nu en till queer tatueringsartist!

Vi letar efter en till tatueringsartist till StaDemonia Tattoo Stockholm, queer safespace och veganvänlig tatueringsstudio! Du behöver inte vara queer eller vegan, men det är ett stort plus!

We are now looking for one more Tattoo Artist for StaDemonia Tattoo Stockholm, queer safespace and vegan friendly! You don't have to be queer nor vegan but it is certainly a plus! 12 years ago we opened StaDemonia Tattoo Barcelona, Since July you find us in Stockholm. We are new to this town so the start will be slow but rewarding (helps if you already have a few clients)!

+Info sara@stademonia.com

Tattoo Flash av dödskalle med regnbågsflagga och queerfärgade tänder av Soledad Aznar.

Stockholm Pride Tatueringar!

Soledad Aznar och Sara Swanson kommer att ha Stockholm Pride Special Flash till specialpris för den som vill ha en extra fin tatuering!! Endast under prideveckan 31/7-4/8, men går redan att boka!

Soledad Aznar and Sara Swanson will have Special Stockholm Pride Tattoo Flash during 31/7-4/8!!

+Info sara@stademonia.com

Fönster med antifascistisk regnbågsflagga hängandes över bambuskärm.

Nu har vi öppet!! Välkomna för kunsultation och tatuering måndag-fredag kl 10,30-18, Celsiusgatan 2, Stockholm!!

We are finally open!!
Welcome to Celsiusgatan 2, Stockholm, Mondays-Fridays 10,30-18 hs!

+Info sara@stademonia.com

Tattoo Flash av glad katt av Soledad Aznar.

VARMT VÄLKOMNA pâ INVIGNINGSFEST av STA.DEMONIA TATTOO STOCKHOLM!! Fredag den 30:e juni 18-21 hs, Celsiusgatan 2!!
Äntligen kan vi fira StaDemonia Tattoo Stockholms tillblivelse!; Dgeral som DJ, prints av Colectivo 55 och Ironna von Dask!!

We can finally announce the opening of STA.DEMONIA TATTOO STOCKHOLM!!
Welcome to celebrate with us; Dgeral as DJ , prints by Colectivo 55 and Ironna von Dask!! June 30th at 18-21 hs, Celsiusgatan 2, Stockholm!

+Info sara@stademonia.com

Tattoo Flash för Tatuera för frihet med Falk som griper tag i organsikt hjärta med kedjor.

Sole tatuerar pâ Tatuera För Frihet, 10/6 10-18 hs pâ Midsommargârden, Stockholm. Alla pengar gâr till fângkamp!!

Sole will be working at Tatuera För Frihet, June 10th at Midsommargârden, Stockholm. All cash goes to prisoners' struggle!!

Sole estará trabajando en Tatuera För Frihet, 10/6 10-18 hs at Midsommargârden, Stockholm!!

+Info sara@stademonia.com

Tattoo Flash av gapande demon med ånga ur munnen med texten Sara StaDemonia Tattoo.

StaDemonia Tattoo Stockholm öppnar den 30/6 men redan nu vill vi fira!! Kom till Kafe44:s afterwork den 9/6 mellan 15-19 hs, Fira med oss eller ställ frâgor om era tatueringsideer! Vi kommer att ha fina T-shirts, pins och i baren hittar ni mellanöl och Stockholms bästa veganburgare!

We want to precelebrate the opening of StaDemonia Tattoo Stockholm at the end of June! Come to Kafe44 at June 9th 15-19 hs, We will have T-shirts, info and good company! In the bar you find 'mellan'beer and Stockholm's best vegan burgers!!

+Info sara@stademonia.com

Tatuering av Moby Dick i oldschool stil av Soledad Aznar.

Sole tatuerar pâ Internationella Tatueringsmässan i Prag 19-21 maj!!

Sole will be working at the Prague Tattoo Expo 2017, May 19-21st!!

Sole estará trabajando en la Praga Tattoo Expo 2017, 19-21 de mayo!!

+Info sara@stademonia.com

2005 startade Sole och Sara StaDemonia Tattoo Barcelona. I âr öppnar vi dörrarna för StaDemonia Tattoo Stockholm! Mer info om var/när kommer snart, men här pâ hemsidan kan ni se exempel pâ vâra tatueringar!

In 2005 Sole and Sara opened StaDemonia Tattoo Barcelona. This year we proudly inaugurate StaDemonia Tattoo Stockholm! More info soon!

For Stockholm residents: We are now looking for one more tattoo artist! Preferably queer and/or female, but any good artist and person is welcome to write to sara@stademonia.com!

Realistiskt porträtt av hund av Mar Benabarre.

Tenemos el orgullo de presentar a Mar Benabarre como colaboradora para trabajos realistas en StaDemonia Tattoo Barcelona, bienvenida!!

Mar Benabarre kommer att gästa StaDemonia Tattoo Barcelona regelbundet för den som vill ha en realistisk tatuering!

We are proud to announce that Mar Benabarre will be doing realistic tattoos at StaDemonia Tattoo Barcelona!!

+Info bruno@stademonia.com

Tatuering i geometrisk stil av Prisa Mata.

A partir de abril encontráis a PrisaMata como residente en StaDemonia Tattoo Barcelona, bienvenido!!

We are proud to announce that PrisaMata will be working with us at StaDemonia Tattoo Barcelona from April!!

+Info bruno@stademonia.com

A partir de marzo Bruno y Boris llevará la StaDemonia Tattoo Barcelona! Para quien quiere un tatuaje encontriáis a Fernando, Lova y Aro Deadpainter tatuando!

Sara and Sole are about to open StaDemonia Tattoo Stockholm! More info soon!

+Info bruno@stademonia.com

Tattoo Flash av demon imed öppen mun och knivar under ögonen av Sara Swanson.

¡StaDemonia Tattoo Expo!
Inauguración 03/03 19-22 hs en el Bar del Convent, C/Comercio 36! Ven a celebrar nuestros 12 años en Barcelona y la pronta apertura de STA.DEMONIA TATTOO STOCKHOLM!!! Las obras se pueden ver durante el mes de marzo!
::con obras de::
SOLEDAD AZNAR
SARA SWANSON
FERNANDO MORANO
LLUIS FIGUERAS
LOVA EKLÖF
ARO DEADPAINTER
Musica en vivo:R0b0ts // DJ:Manson Waters!

+Info bruno@stademonia.com

Tattoo Flash av demon med ånga ur öppna munnen av Sara Swanson.

Han llegado las nuevas camisetas StaDemonia de Sara! Disponibles en XS-XL!

Finally we have the new StaDemonia T-shirts by Sara! Size XS-XL!

+Info bruno@stademonia.com

TATTOO FLASH DAY på StaDemonia Tattoo Stockholm 26/10!


Den 26e oktober har Alex Cfourpo, Soledad Aznar och Bahía Luz sina Tattoo Flash redo för er! Är du nyfiken? Kom och titta och prata med oss! Älskar du något? Under hela dagen kommer det tatueras så mycket vi orkar! Info och bokningar sara@stademonia.com!

Evenemang Facebook!
Mer info sara@stademonia.com!
Frågor om tillgänglighet sara@stademonia.com/08-7556655


Illustrationer för tatuering av pioner, fjärilar och ett slags djävulsansikte i ett hjärta.

QUEER TATTOO/ StaDemonia Tattoo Stockholm på QueerMove 13/10!


SÖDERTÄLJE/STOCKHOLM: StaDemonia Tattoo Stockholm öppnar en PopUp studio på QueerMove! Välkomna 13/10 att njuta av kultur, se film och bli tatuerade av Sara Swanson, Soledad Aznar och Bahicho! Håll utkik i Facebookevenemang för lediga motiv! Info och bokningar sara@stademonia.com!

Evenemang Facebook!
Mer info sara@stademonia.com!
Frågor om tillgänglighet sara@stademonia.com/08-7556655QUEER KONST/ Hanna Gustavsson på StaDemonia Tattoo Stockholm!

Invigning 5/10 kl 18-21!


STOCKHOLM: Som del av serien Queer Konst presenterar StaDemonia en utställning av Hanna Gustavson!
"Sömnlös i Söderort på vandring genom mörkret med fladdermöss, stentroll och snäckdjur."
Ett urval av teckningar från de senaste 2 åren.
Hanna Gustavsson är serietecknare och illustratör bosatt i Högdalen. Tecknar på sin tredje serieroman och försörjer sig som boendestödjare.
För mer info om Hanna Gustavsson: hannagustavsson.com!

Evenemang Facebook!
Mer info sara@stademonia.com!
Frågor om tillgänglighet sara@stademonia.com/08-7556655

Illustration av ett troll med ekorre och mus i håret, lutandes över ett träbord med saker hen samlat på sig; grenar, piska, orm, dildo, snäcka, glasburkar. Över huvudet texten Amatörmässigt! Dålig Kvalitet! Osmakligt! Motbjudande! Äckligt! Billigt!

QUEER TATTOO/ Kai Knowfolly gästtatuerar på StaDemonia Tattoo Stockholm!

10-12/12!


STOCKHOLM: Kai Knowfolly kommer och tatuerar på StaDemonia Tattoo Stockholm! Håll utkik i Facebookevenemang för lediga motiv! För mer info om Kai: @knowfolly. Info och bokningar knowfolly@gmail.com!

Evenemang Facebook!
Mer info sara@stademonia.com!
Frågor om tillgänglighet sara@stademonia.com/08-7556655QUEER TATTOO/ Kaija Papu gästtatuerar på StaDemonia Tattoo Stockholm!

2-4/10!


STOCKHOLM: Kaija Papu kommer tillbaks och tatuerar på StaDemonia Tattoo Stockholm! Håll utkik i Facebookevenemang för lediga motiv! För mer info om Kaija: @kaija_papu. Info och bokningar kaija@kaijapapu.com!

Evenemang Facebook!
Mer info sara@stademonia.com!
Frågor om tillgänglighet sara@stademonia.com/08-7556655QUEER TATTOO/ StaDemonia Tattoo Stockholm på CinemaQueer!

29+30/9!


STOCKHOLM: StaDemonia Tattoo Stockholm öppnar för andra året i rad upp en PopUp studio på CinemaQueer! Välkomna 29+30/9 att se film och bli tatuerade av Sara Swanson och Soledad Aznar! I år har CinemaQueer tema Viva Mexico!, Latinamerica och mycket mer! Håll utkik i Facebookevenemang för lediga motiv! Info och bokningar sara@stademonia.com!

Evenemang Facebook!
Mer info sara@stademonia.com!
Frågor om tillgänglighet sara@stademonia.com/08-7556655QUEER TATTOO/ SofLu gästtatuerar på StaDemonia Tattoo Stockholm!

25-27/9!


STOCKHOLM: SofLu kommer tillbaks och tatuerar på StaDemonia Tattoo Stockholm! Håll utkik i Facebookevenemang för lediga motiv! För mer info om SofLu: @soflutatto. Info och bokningar soflutattoo@gmail.com!

Evenemang Facebook!
Mer info sara@stademonia.com!
Frågor om tillgänglighet sara@stademonia.com/08-7556655QUEER TATTOO/ StaDemonia Queer Tattoo på Stockholm Fringe!

Slaktkyrkan 12+14/9!


STOCKHOLM: Välkomna till StaDemonia Queer Tattoo på Stockholm Fringe! Den 12:e + 14:e september kl 18-23 smäller vi upp en ministudio på Slaktkyrkan i Stockholm! För att så många som möjligt ska kunna tatuera sig kommer vi att lägga upp lediga motiv i evenemanget på Faceook, Två magiska dagar är inte lång tid så hör av er i tid! Det kan eventuellt även finnas tid att rita upp nya motiv (skriv i tid!), men troligen inte för walkins. För mer information och bokningar sara@stademonia.com eller direkt med varje artist (se evenemang)!

Evenemang Facebook!
Mer info sara@stademonia.com!
Frågor om tillgänglighet sara@stademonia.com/08-7556655QUEER TATTOO/ Inbjudna tatueringsartister och specialmotiv under Stockholm Pride på StaDemonia Tattoo Stockholm!


STOCKHOLM: Under Stockholm Pride bjuder vi in Tere Falomir och Bahicho att gästtatuera hos oss på StaDemonia Tattoo Stockholm! Massor med fina motiv finns att välja på och för den som gör ett tydligt queert motiv blir det lite extrapris! För info och bokningar, skriv till sara@stademonia.com, eller direkt till Tere Falomir t.f.tattooing@gmail.com och Bahicho bahiadiaz@gmail.com!

Evenemang Facebook!
Mer info sara@stademonia.com!
Frågor om tillgänglighet sara@stademonia.com/08-7556655QUEER CUT/ Montse Rat och PeluQueer på StaDemonia Tattoo Stockholm!


STOCKHOLM: Under Stockholm Pride kommer Montse Rat från PeluQueer, Barcelona, och gästar oss med sin PopUp barberarstation på StaDemonia Tattoo Stockholm 30/7-3/8!
Under fem dagar skapar Montse Rat queer maskulinitet och magi! Kort hår kommer att klippas för 150 kr och en gratis workshop hålls för intresserade!
Bokningar för att klippas kan tas från och med nu! Workshopen hålls fredag 3/8 kl 13-17 på StaDemonia Tattoo Stockholm, är gratis men hålls för endast sex personer, så anmäla sig är nödvändigt! Ingen förkunskap behövs, men intresse för att klippa kort hår - deltagarna kommer att med Montses hjälp klippa varandra.
Evenemang Facebook!
Mer info sara@stademonia.com!
Frågor om tillgänglighet sara@stademonia.com/08-7556655QUEER TATTOO/ Bahicho på StaDemonia Tattoo Stockholm!


STOCKHOLM: Från 5e juli tatuerar Bahicho hos oss på StaDemonia Tattoo Stockholm. Varje torsdag, fredag samt efter överenskommelse kan du komma för konsultation eller tatuering!
Mer om Bahicho!

Mer info sara@stademonia.com!


QUEER KONST/ Rudy Loewe på StaDemonia Tattoo Stockholm!

I AM THE NIGHT SKY


STOCKHOLM: Den 27e juli inviger vi Rudy Loewes utställning "I Am The Night Sky"! Rudy Loewe är bildkonstnär från London, verksam i Stockholm. Hens arbete utforskar ämnen som genus, sexualitet, ras och mental hälsa genom berättande. Kom och träffa Rudy och fira invigningen på StaDemonia Tattoo Stockholm, Celsiusgatan 2 (Kungsholmen), den 27/7 kl 18-21! Utställningen finns att se hos oss till 28/9.
Mer om Rudy!
Facebookevent!
Mer info sara@stademonia.com!


-----
Felices de anunciar que Chiara Hyde se queda con nosotrxs en StaDemonia Tatto Barcelona! Para tatuajes chiquitos o grandes, bienvenxs a consultar!!

StaDemonia Tattoo Stockholm fyller 1 år!

Välkomna att fira med oss 8/6 kl 18-21!


Vi fyller ett år i Stockholm och vill fira det med er!! Ett år av mer än vi kunnat hoppas på, ett år av hårt arbete och mycket skoj; av tatuering, queer konst, inbjudna tatueringsartister.
Den 8/6 kl 18-21 luftar vi våra egna demoner och bjuder in till en StaDemonia konstutställning (Soledad Aznar och Sara Swanson)! Också: Vegan picapica, DJ Dgeral (BOi BOi CLuB) och Queer Videokonst av Marit Östberg!
Facebookevent!
Mer info och bokningar: sara@stademonia.com!


Queer Konst+Gästartist/ SEWING TATTOO av Jessica Espinoza DIBRUJA på StaDemonia Tattoo Stockholm

Invigning 19/5 kl 18-21


SEWING TATTOO är Jessica Espinoza DIBRUJA (Santiago de Chile / Barcelona); Sammanlänkar nålar, bläck, papper, olika smärtor/njutningar, teckningar som textiler, textiler som teckningar. Jessica Espinoza DIBRUJA bearbetar teman som psykiska transitioner, mutationer, melankolier, varierande sexualiteter genom feministisk dekoloniserande lins, berättat genom teckningar för tatuering (redan gjorda och att göras). Skörden som ställs ut är från 2011-2018.
Jessica finns på plats och kommer dessutom att gästtatuera hos oss 19-23/5! Mer info och bokningar: sara@stademonia.com!


Stockholm Kulturnatt på StaDemonia Tattoo Stockholm!

21/4 kl 16-24!


På Stockholm Kulturnatt 21/4 kl 16-24 är ni välkomna att se Stina Barbrosdotters fina utställning FE.MALE.TOTALE.ANIMALE; Ett virrvarr av normkritiska funderingar, djur, förebilder och systerskap i olika former; på tavlor, prints, krukor och koppar.
Dessutom förbereder Soledad Aznar och Alex Cfourpo Special Flash tema Stockholm för den som vill ha en alldeles egen kärleksförklaring till Stockholm på huden!
Mer info och bokningar: sara@stademonia.com!
Till Facebookevenemanget!Queer Cut på StaDemonia Tattoo Stockholm/Montse Rat från PeluQueer Barcelona

4-7e april!


Som del av Trans Fest Stockholm Community & Culture Festival kommer Montse Rat från PeluQueer, Barcelona, och gästar oss med sin PopUp barberarstation på StaDemonia Tattoo Stockholm 4-8/4!
Under fyra dagar skapar Montse Rat queer maskulinitet och magi! Kort hår kommer att klippas för 150 kr, gratis workshop hålls för intresserade och utställningen Barber Fetisch Queer Shop av fotografen Andres Avila kommer att hänga på väggarna!
Bokningar för att klippas tas redan nu! Workshopen hålls lördag 7/4 kl 14-18 på StaDemonia Tattoo Stockholm, är gratis men hålls för endast sex personer, så anmäla sig är nödvändigt! Ingen förkunskap behövs, men intresse för att klippa kort hår - deltagarna kommer att med Montses hjälp klippa varandra.
Mer info och bokningar: sara@stademonia.com!
Till Facebookevenemanget!


Queer Konst/ FE.MALE.TOTALE.ANIMALE av Stina Barbrosdotter på StaDemonia Tattoo Stockholm

Invigning 8/3 kl 18-21


Välkomna på 3e delen av Queer Konst på StaDemonia Tattoo Stockholm! På internationella kvinnodagen, den 8 mars inviger vi Stina Barbrorsdotter arga vackra utställning FE.MALE.TOTALE.ANIMALE!
Stina Barbrosdotter är morsa, medsyster och målare. FE.MALE.TOTALE.ANIMALE är ett virrvarr av normkritiska funderingar, djur, förebilder och systerskap i olika former; på tavlor, prints, krukor och koppar.

Queer Tattoo/ Alex Cfourpo gästartist på StaDemonia Tattoo Stockholm

8e Mars!


Den 8e mars kl 10.30-18 kommer Alex Cfourpo till StaDemonia Tattoo Stockholm med 8e Mars Special Flash! För mer info och bokingar skriv till sara@stademonia.com!
För mer info om Alex!
_
On the 8th of March we will have Alex Cfourpo working with us with Special Flash! For info and bookings sara@stademonia.com!


Queer Tattoo/ Sof Lu gästartist på StaDemonia Tattoo Stockholm

22-24 Februari


Nu rullar vi igång en serie inbjudna queera gästartister! Först av alla välkomnar vi Sof Lu! Mellan 22-24 februari tatuerar Sof Lu på StaDemonia Tattoo Stockholm, skriv och boka!
För mer info om Sof Lu!
_
We are now starting a series of queer invited artists at StaDemonia Tattoo Stockholm! First out we welcome Sof Lu tattooing with us 22-24 of February!


Queer Konst/ LESBOT av Bianca Casco på StaDemonia Tattoo Stockholm

Invigning 12/1 kl 18-21


Varmt välkomna på invigning av konstutställning och release av Bianca Cascos fanzine LESBOT, samt högläsning ur ett nyöversatt lesbiskt manifest från Latinamerika.
LESBOT är ett lesbiskt seriekvinnofest, inspirerat av bla Latinamerikas feministiska rörelse "Ni una menos". Casco tar genom teman som politisk lesbiskhet, självkärlek och lesbisk vänskap upp vad lesbiskhet är och kan vara.
Bianca Casco (Bianco) är svensk-honduransk konstnär, illustratör och serietecknare från Göteborg som för nuvarande studerar på normkritisk serietecknarutbildning i Stockholm.
Fredag 12/1 kl 18-21 på StaDemonia Tattoo Stockholm, Celsiusgatan 2 (T-bana Fridhemsplan el Rådhuset).


Queer Konst/ Bitte Andersson på StaDemonia Tattoo Stockholm

Invigning I slutet av regnbågen 17/11 kl 18-21


Välkommen på högläsning ur Bitte Anderssons aktuella serieromanen I slutet av regnbågen! Dessutom boksignering, utställning och mingel!
"När 76-åriga Marjas lägenhet måste röksaneras flyttar hon motvilligt in på HBTQ-seniorboendet Plejaderna. Den påflugna grannen Millan hälsar välkommen med sherry och drar snart in Marja i sitt kompisgäng på boendet."
I slutet av regnbågen är lika mycket en romantisk komedi som en serieroman om sorg, kärlek, goda grannar och att våga återvända till livet efter en depression. Det är också en specifik skildring av queert garderobsliv och vikten av att finna sitt sammanhang. I slutet av regnbågen är fiktion, men innehåller också glimtar av HBTQ-historia inspirerad av intervjuer med äldre HBTQ-personer.
Bitte Andersson är serietecknare, filmregissör och före detta bokhandlare, född 1981 och uppvuxen i Stjärnhov. I slutet av regnbågen är hennes debutroman. Hon har tidigare regisserad den lesbiska actionkomedimusikalen Dyke Hard och startat den feministiska bokhandeln Hallongrottan i Hornstull.
Foto: Johanna Arnström


Queer Konst på StaDemonia Tattoo Stockholm


Nu sätter vi igång att planera för konstutställningar på StaDemonia Tattoo Stockholm! Är du konstnär eller har tips om någon vi borde kontakta, skriv! Vi är företrädelsevis intresserade av queera artister, men nyfikna på mycket! Har du t.ex. ett feministiskt, antirasistiskt eller djurrättsprojekt kan det också vara intressant!
_
We are now looking for artists to expose at StaDemonia Tattoo Stockholm! Preferably queer artists and work but feminist, antiracist or animal rights projects could be of interest. Are you looking for a place to expose your art, or do you know about someone we should contact, please write!Tatuering Oktober och Dia de los Muertos


Under hela oktober kör vi på StaDemonia Tattoo Stockholm specialpris på tatueringar med Skelett och Dödskallar! Lördag den 4e november har vi Dia de los Muertos dropin!
_
During October we prepare Skull and Skeletton special tattoo flash. Saturday 4th of November we have Dia de los Muertos dropin, welcome!
_
Durante lo largo de octubre tendremos Tattoo Flash con tema Calaveras y Esqueletos. El 4 de Noviembre haremos Dia de los Muertos dropin, bienvenidxs!CinemaQueer Tatueringar på StaDemonia Tattoo Stockholm!


CinemaQueer närmar sig och vi vässar våra pennor! Under hela CinemaQueer veckan 25-29/9 kl 10.30-18 har vi specialflash på tema Queer Film på StaDemonia Tattoo Stockholm!! Vilken är din favoritfilm, roll, stjärna, objekt, subjekt, ord, bild? Vad skulle du vilja ha som tatuering? Under lördag-söndag 30/9-1/10 hittar ni oss på Teater Lederman (kom förbi studion innan du som behöver ngt uppritat)!
_
During CinemaQueer we will have special Queer Cinema Tattoo Flash! Who or what would you like to put on your skin forever and ever?? 25/9-29/9 10.30-18 hs at StaDemonia Tattoo Stockholm and 30/9-1/10 12-20 hs at Teater Lederman!
_
Durante CinemaQueer preparamos Cinema Queer Tattoo Flash! Quien o que te gustaria llevar en tu piel para toda la eternidad?? 25/9-29/9 10.30-18 hs en StaDemonia Tattoo Stockholm y 30/9-1/10 12-20 hs en Teater Lederman!StaDemonia Tattoo Stockholm efterlyser nu en till queer tatueringsartist!


Vi letar efter en till tatueringsartist till StaDemonia Tattoo Stockholm, queer safespace och veganvänlig tatueringsstudio! Du behöver inte vara queer eller vegan, men det är ett stort plus!
_
We are now looking for one more Tattoo Artist for StaDemonia Tattoo Stockholm, queer safespace and vegan friendly! You don't have to be queer nor vegan but it is certainly a plus! 12 years ago we opened StaDemonia Tattoo Barcelona, Since July you find us in Stockholm. We are new to this town so the start will be slow but rewarding (helps if you already have a few clients)!
_
Estamos buscando otrx tatuadorx para StaDemonia Tattoo Stockholm! No es necesario ser ni queer ni vegano, pero us un plus grande!Stockholm Pride Tatueringar!


Soledad Aznar och Sara Swanson kommer att ha Stockholm Pride Special Flash till specialpris för den som vill ha en extra fin tatuering!! Endast under prideveckan 31/7-4/8, men går redan att boka!
_
Soledad Aznar and Sara Swanson will have Special Stockholm Pride Tattoo Flash during 31/7-4/8!!
_
Tendremos Stockholm Pride Tattoo Flash a precio especial durante la semana del pride 31/7-4/8!Äntligen har StaDemonia Tattoo Stockholm öppnat på Kungsholmen!


Äntligen har vi öppet! För den som vill ha sin tatuering, välkomna måndag-fredag kl 10,30-18 till Celsiusgatan 2, Stockholm!
_
We are finally open, Mondays-Fridays 10,30-18 hs at Celsiusgatan 2, Stockholm!
_
Por fin tenemos la tienda abierta para quien necesite un tatuaje, lunes-viernes 10,30-18 hs, Celsiusgatan 2, Stockholm!-----
VARMT VÄLKOMNA pâ INVIGNINGSFEST av STA.DEMONIA TATTOO STOCKHOLM!! Fredag den 30:e juni 18-21 hs, Celsiusgatan 2!! Äntligen kan vi fira StaDemonia Tattoo Stockholms tillblivelse!; Dgeral som DJ, prints av Colectivo 55 och Ironna von Dask!!
_
We can finally announce the opening of STA.DEMONIA TATTOO STOCKHOLM!! Welcome to celebrate with us; Dgeral as DJ, prints by Colectivo 55 and Ironna von Dask!! June 30th at 18-21 hs, Celsiusgatan 2, Stockholm!
_
Bienvenidxs a la inauguración de STA.DEMONIA TATTOO STOCKHOLM!! DJ Dgeral y prints Colectivo 55 // Ironna von Dask!! 30/6 18-21 hs, Celsiusgatan 2, Stockholm!-----
Sole tatuerar pâ Tatuera För Frihet, 10e juni 10-18 hs pâ Midsommargârden, Stockholm. Alla pengar gâr till fângkamp!!
_
Sole will be working at Tatuera För Frihet, June 10th 10-18 hs at Midsommargârden, Stockholm. All cash goes to prisoners' struggle!!
_
Sole estará trabajando en Tatuera För Frihet, 10/6 10-18 hs en Midsommargârden, Stockholm!!-----
Sole tatuerar pâ Internationella Tatueringsmässan i Prag 19-21/5!!
_
Sole will be working at the Prague Tattoo Expo 2017, May 19-21st!!
_
Sole estará trabajando en la Convención de Tatuajes de Praga 19-21/5!!-----
Tenemos el orgullo de prestentar a Mar Benabarre como artista colaboradora en StaDemonia Tattoo Barcelona, bienvenida!!
_
We are proud to announce that Mar Benabarre will be doing realistic tattoos at StaDemonia Tattoo Barcelona!-----
A partir de abril encontráis a PrisaMata como residente en StaDemonia Tattoo Barcelona, bienvenido!!
_
We are proud to announce that PrisaMata will work with us at StaDemonia Tattoo Barcelona from April!-----
A partir de marzo Bruno y Boris llevará la StaDemonia Tattoo Barcelona! Para quien quiere un tatuaje encontriáis a Fernando, Lova y Aro Deadpainter tatuando!
_
Sara and Sole are about to open StaDemonia Tattoo Stockholm! More info soon!-----
¡StaDemonia Tattoo Expo! Inauguración 03/03 19-22 hs en el Bar del Convent, C/Comercio 36! Ven a celebrar nuestros 12 años en Barcelona y la pronta apertura de STA.DEMONIA TATTOO STOCKHOLM!!! Las obras se pueden disfrutar durante el mes de marzo! ::con obras de::
SOLEDAD AZNAR
SARA SWANSON
FERNANDO MORANO
LLUIS FIGUERAS
LOVA EKLÖF
ARO DEADPAINTER
Musica en vivo:R0b0ts // DJ:Manson Waters!
+Info bruno@stademonia.com
-----
Han llegado las nuevas camisetas StaDemonia de Sara! Disponibles en XS-XL!
_
Finally we have the new StaDemonia T-shirts by Sara! Size XS-XL!
+INFO bruno@stademonia.com
StaDemonia Tattoo Stockholm Barcelona Knapp med monsterhand för att gå bakåt.

StaDemonia Tattoo Stockholm

++Queer Konst och Vegan tatueringsstudio på Kungsholmen++

+++Queer Safespace and Vegan tattoos by Soledad and Sara+++

Celsiusgatan 2, 11230 Stockholm ++ sara@stademonia.com ++ Tel.08-7556655